Information

Med udgangspunkt i det praktiske…

Når du kommer på en produktionsskole, vil du opleve en meget anderledes skoleform end den, du er vant til fra folkeskolen eller ungdomsuddannelserne. Her tager vi nemlig udgangspunkt i det praktiske arbejde i værkstederne og først når du selv er parat og har lyst, kan du benytte vores tilbud om undervisning i de boglige fag, såsom dansk og matematik .

Udbuddet af værksteder er forskellig fra skole til skole. På vores skole kan vi tilbyde nogle af de mere traditionelle værkstedsfag som træ-, metal-, auto  og køkken.

Næsten alt som produceres i værkstederne på Næsbyhus Produktionsskole er noget, som kan bruges og sælges. Næsbyhus Produktionsskole har f.eks. mange private kunder, som forventer høj kvalitet og derfor får du også undervisning på værkstedet af en faglærer, der kender området.

Når du har mod på det, har du mulighed for at komme i praktik i private virksomheder og offentlige institutioner,  og der få afprøvet det du har lært hjemme på værkstedet.

Desuden tilbyder Produktionsskolen også en række fælles aktiviteter som ekskursioner, idræt og kulturelle aktiviteter

På produktionsskolerne kan du altså erhverve dig nogle målrettede faglige kvalifikationer, som du kan bruge i din videre færd i livet og som vil gøre det nemmere for dig at vælge arbejde og uddannelse. Sidegevinsten er, at du samtidigt udvikler dig personlig i dit møde med andre unge mennesker i samme situation som dig selv.